welcome to my studio, let us learn and give sumeting that can be share...
Utk posting dibawah, pic x dpt dibesarkan sebab column x cukp bsar...sila klick kat picture utk besarkan :)

Dec 3, 2009

I miss this moment

free to be my own self... got too many prob now... why? nobody understand what i did... what i going through... just one person understand me... thanxs dear..









Read more...

Dec 2, 2009

Sunyinyer....

dedicate for my luv :) hehe... cpt la balik... sunyinyer... ehehe...


Read more...

Nov 10, 2009

Edward Collin Scene?

pagi ni sejuk... mata pun tak leh buke luas sgt... sekejap2 lelap... tensen bunyi alarm. konon nk bangun... argh.. kalo tak de exam, comform belumbngun... pegi tepi tingkap... asal lain je ari nie... tak cerah pun.. tibe2 rase cam da kat dunia vempire... sgt sejuk, kabus pun sgt tebal... hu... pakai baju sjuk... tgk2 luar.. jam pkul 7 pg... eexam jam 2 ptg... sempat g nak ambik lensa... tringat Edward Collin....








Read more...

Nov 9, 2009

Around the campus

just to let u know my surrounding here... not bad... hehe... die ni jd model aku... hakhak...










Read more...

Oct 25, 2009

Exam Week








Read more...

Oct 19, 2009

Flying Car (dun do this at road)




Petang td aku keluar dgn suke atinye r memandangkan kelas pun bis awal sbb dah nak dkat ngan final sem... keluar lak sama si BOB, DEN, DELROY, n FAIQAH... huhu... muat2 kete r memandangkan kete tersebut adalah kerete kancil bersifat manual.... haha... before that aku dah rase malas nak kluar(terpaksa) memandangkan kitaorang da project usahawan under fakulti... at first sumenyer berjalan dengan lancar mcm yang ktaorg plan.... then terjadi r perkare nie.... after beli barang, aku mintak kunci kete dr si BOB dgn harapan aku nk g letak barang dulu dalam kete.... then bile sampai kat kete, aku pun gune kunci yang BOB bg tu... tapi MALANGNYE pintu kerete tersebut langsung tak dapat di buke (kete tersebut takde sensor key).... try pintu kanan pun tak leh, pintu kiri pun... same je... lima minit berlalu still tak dapat buke pintu tu... kecewa sgt aku nie... then aku nampak ade r pak cik yg tgh menjual tepi2 jlan tu senyum kat aku... mybe sbb die tgk aku try buke pintu tu dengan penuh confident... then tibe2 BOB lalu, aku tgk die jalan lintas aku dan g straight melalui 2 buah kereta lg.... then stop... haha, baru aku realized.... aku salah kereta.... DOWH!!!! malu giler n maybe pak cik yang senyum kat aku tu adalah tuan punyer kereta.... huhu..... then ktaorg pun terus r balik ke kampus U...si BOB lak dgn beznyer memecut kerete sampai kat roundbout... then banyak keta lain lalu dan senyum kat kitaorang... first kitaorang wat tak tau jer... tp bile dah ramai sgt yang senyum kitaorang rase pelik.... kerete tersebut tidak beraircond memandangkan kereta sewa, so aircond rosak... tp pelik gak tetibe rase sgt sejuk dan berangin... toleh2 belakang rupenye kitaorang lupe nak tutup pintu bonet.... dah rupe cam flying car dah.... DOWH sekali g memalukan diri... aku rase ktaorg malu dgn orang2 SARAWAK  hari nieh... walaupun aku orang semenanjung.... haha.... aku pun tak tau r knape sgt tak senonoh punyer event jd ari nie..... so.... make sure korang jgn wat mcm yang aku citer n ikut r pe yg korang blajar time amik lesen ngan JPJ sebelm gerak, tlg pandang back mirror n side mirror.....

Read more...

Oct 18, 2009

Ape ade pd 23rd September?











23 Setember! datang g ke.... ari tu dah lepas... tapi besh dapat hadiah.... Thanxs friend...

Read more...

Oct 6, 2009

Budak ni dah datang....




 



haha.... sajer je nk buat blog baru... sangat suke hati je kan? tak per la... aku dah boring ngan blog lame... huhu ape bleh buat.... anyway, come on korang-korang, datang r blog aku kat cnie k..... kite kongsi ramai-ramai ape je yang ingin dikongsi... keserabutan, kemarahan, ketidakpuasan hati, keheppyan, sumer ar.....

Read more...
Gallery